Αποφοίτησα από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και ειδικεύτηκα στην Ψυχιατρική στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής. Έλαβα μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης στη Νευροεπιστήμη από τα Πανεπιστήμια Αθηνών και Κρήτης.

Ασκώ ιδιωτικά την ψυχιατρική στο ιατρείο μου παρέχοντας κλινικές υπηρεσίες διάγνωσης και θεραπείας σε ανθρώπους που αντιμετωπίζουν ένα ευρύ φάσμα προβλημάτων και διαταραχών. Παράλληλα εργάζομαι στη Μη Κυβερνητική Οργάνωση «Κέντρο Μέριμνας Οικογένειας-Παιδιού» όπου είμαι υπεύθυνος για τη θεραπεία και αποκατάσταση ασθενών με σοβαρή και χρόνια ψυχική νόσο. Επιπλέον προσφέρω εθελοντικά τις υπηρεσίες μου σε ανασφάλιστους και στερούμενους οικονομικών πόρων πολίτες στο Κοινωνικό Ιατρείο του Δήμου Αμαρουσίου.

Διετέλεσα επί τρία χρόνια επιστημονικός συνεργάτης του Κέντρου Κοινοτικής Ψυχικής Υγιεινής Ζωγράφου του Πανεπιστημίου Αθηνών παρέχοντας ψυχιατρικές υπηρεσίες σε επίπεδο εξωτερικού ιατρείου και συμμετέχοντας με διαλέξεις και κλινική εποπτεία στην εκπαίδευση προπτυχιακών και μεταπτυχιακών φοιτητών στην ψυχιατρική.

Είμαι συγγραφέας ενός κεφαλαίου με τίτλο «Νευροβιολογικό υπόστρωμα των συναισθηματικών διαταραχών» στο συλλογικό τόμο «Επίκαιρα θέματα ψυχοφαρμακολογίας», Εκδόσεις Βήτα 2010.  Έχω συμμετάσχει με αναρτημένες ανακοινώσεις σε πολλά ελληνικά και διεθνή συνέδρια ψυχιατρικής.

Είμαι μέλος της «Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρίας» και της «Ακαδημίας Δικανικής Ιατρικής και Συναφών Επιστημών»

Τα κλινικά μου ενδιαφέροντα αφορούν κυρίως τις αγχώδεις, συναισθηματικές και ψυχωτικές διαταραχές, τα ανοϊκά σύνδρομα των ηλικιωμένων και τις ψυχιατρικές καταστάσεις σε ασθενείς που πάσχουν από άλλες ιατρικές νόσους. Δίνω ιδιαίτερη έμφαση στην καλή φαρμακευτική διαχείριση, όπως και στις ψυχοεκπαιδευτικές, υποστηρικτικές και γνωσιακές-συμπεριφορικές παρεμβάσεις.